[b:include data='blog' name='all-head-content'/> Smagssag: Kulmule svøbt i bacon

lørdag den 10. september 2011

Kulmule svøbt i bacon

Dagen idag startede med en omgang lækker morgenmad med scrabled eggs med purløg, bacon, cocktailpølser, tomater, ristet rugbrød, vindruer, fromage fraise med råsyltet skovbær og valnødder og så med kaffe, te og juice. Mums en god start på dagen.





Igår blev der gjort kål på de sidste kulmule filetter. De blev ret lækre og nu må jeg finde en ny fisk at eksperimentere med.

Til 4 skal du bruge:

- 4 kulmulefiletter
- 1 pakke bacon, 8 skiver
- 1 lime, presset
- 1 lille bundt persille, finthakket
- 1 rød chili, finthakket
- 1 spsk oliven olie
- Salt og peber

Fremgangsmåde:

- Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
- Bland persille, olie, chili, lime, salt og peber. Fordel blandingen ud på midten af de fire filetter.




- Sammel enderne og svøb bacon rundt om, 2 skiver om hver, og læg dem i et lille fad.




- Bag dem i 20 min i oven.

Vi fik frisk pasta til, der var vendt i en god grøn pesto og så drysset med hjemmelavet semi dried tomatoes. Mums det var en lækker ret!




Velbekom!

Vi smages ved, Lea

2 kommentarer:

  1. Smukt og lækkert - bacon og fisk er bare SÅ godt sammen :-)

    Jeg kan varmt anbefale hellefisk, det er virkelig cremet og lækkert i konsistensen.

    SvarSlet
  2. der er ikke den ting, bacon ikke er godt til ;)

    er også tosset med hellefisk, men har kun prøvet den der pålægs-ting

    SvarSlet