Igår blev der gjort kål på de sidste kulmule filetter. De blev ret lækre og nu må jeg finde en ny fisk at eksperimentere med.
Til 4 skal du bruge:
- 4 kulmulefiletter
- 1 pakke bacon, 8 skiver
- 1 lime, presset
- 1 lille bundt persille, finthakket
- 1 rød chili, finthakket
- 1 spsk oliven olie
- Salt og peber
Fremgangsmåde:
- Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
- Bland persille, olie, chili, lime, salt og peber. Fordel blandingen ud på midten af de fire filetter.
- Sammel enderne og svøb bacon rundt om, 2 skiver om hver, og læg dem i et lille fad.
- Bag dem i 20 min i oven.
Vi fik frisk pasta til, der var vendt i en god grøn pesto og så drysset med hjemmelavet semi dried tomatoes. Mums det var en lækker ret!
Velbekom!
Vi smages ved, Lea
Smukt og lækkert - bacon og fisk er bare SÅ godt sammen :-)
SvarSletJeg kan varmt anbefale hellefisk, det er virkelig cremet og lækkert i konsistensen.
der er ikke den ting, bacon ikke er godt til ;)
SvarSleter også tosset med hellefisk, men har kun prøvet den der pålægs-ting