Min søde far havde mollet nogle æbler da han var på arbejde, så ved ikke helt hvad slags der blev brugt.
Du skal bruge:
- 500 g græsk yoghurt
- 3-4 æbler
- 2-3 fed hvidløg
- Salt
Fremgangsmåde:
- Riv æblerne. Gerne sådan det bliver tynde stave, så det ikke bliver sådan noget æble-sjap. På den måde skal du heller ikke trykke væde ud af æblerne.
- Bland æblerne med den græske yoghurt og hvidløg og smag til med salt.

Nemt og lækkert!
Velbekomme!
Vi smages ved, Lea
Det lyder som en lækker variant :)
SvarSletOg det er altså sjovt med det udtryk "mollet" - nu har jeg læst det på flere blogs, men jeg har aldrig hørt det "i virkeligheden" - er det mon noget jysk? ;)
Xenia
http://www.hjemmehosxenia.dk/
Xenia -Det er virkelig lækkert. En rigtig efterårs-tzatziki!
SvarSletAt gå på mol tror jeg er nordjysk :) det er ihverfald der jeg har det fra :)