[b:include data='blog' name='all-head-content'/> Smagssag: Bearnaisecreme

tirsdag den 5. juli 2011

Bearnaisecreme

I den nyeste udgave af magasinet Mad! (nr. 6 2011) er der en opskrift på en nem og lækker bearnaisecreme som vi her i hytten er faldet pladask for. Sidste uge fik vi den til en kalve schnitzel med fritter af bage kartofler og søde kartofler. Virkelig lækkert.





Idag fik vi den så igen. Denne gang til en hakkebøf peppet op med revet squash, finthakket skalotteløg, mynte, timian, basilikum og chili. Til bøffen fik vi micro ovnstegte kartofler og ærter. Mums!





Jeg har gjort et par ting anderledes end hvad der står i Mad!s opskrift, så her får i min udgave.

Du skal bruge:
-1-2 skalotteløg, fint hakket
-2 tsk estragon
-1 tsk sennep
-1 tsk honning
-1 tsk hvidvinseddike
-250 ml cremefraiche
-salt & peber

Bland hele baduljen og vupti, dejligt dip til kartoflerne!

Velbekomme!

Vi smages ved, Lea.


3 kommentarer: