Jeg lavede den da jeg havde besøg af en veninde fra Aalborg, vi fik det til morgenmad som dessert efter en god morgenmadsburger.
Koldskål med hindbær:
Du skal bruge:
-1 l kærnemælk
-½ l ymer
-1 dl sukker
-1 stang vanilje
-1 usprøjtet citronskal, revet
-200 g hindbær
Fremgangsmåde:
- Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud og blad det sammen med sukker.
- Tilføj så kærnemælk og ymer og rør godt rundt.
- Smag til med citronskal.
- Tilføj hindbær og blend med en stavblender til alle bærene er "væk".
- Smid vaniljestangen i skålen og stil den på køl i mindst en halv time.
Vi fik de der søde mini kammerjunker med jordbærsmag fra Tylstrup. Jeg synes simpelthen de er herlige! Som små sommer-pebernødder!
Lækker lyserød koldskål... Mmm... |
Bruncburgeren var egentlig virkelig simpel og virkelig lækker! En god hjemmebagt bolle, scambled eggs, bacon, ruccola, agurk, tomat, peberfrugt og hytteost! Lækker start på morgene!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar