Normalt når jeg skal prøve noget nyt, googler jeg lidt frem og tilbage for at finde ud af, hvad andre har gjort og for at få lidt inspiration, men denne gang var det min kære mor, der kom med den gode idé, at man kunne give dem en tur i ovnen. Så det gjorde jeg!
Til to personer skal du bruge:
(der var lidt grønt i overskud)
-2 kulmule fileter
-½ pose "nemme kartofler", skåret i grove tern
-1 peberfrugt, skåret i strimler
-1 porre, skåret i "tykke" ringe
-1 bakke snack tomater
-2 fed hvidløg, skåret i grove tern
-1 citron
-frisk oregano og timian
-1½ dl hvidvin
-lidt olie
-salt og peber
-evt. lidt godt brød til
-evt. hakket persille ved servering
Fremgangsmåde:
- Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
- Pres lidt af citronen i en lille kop og stil det til side.
- Fordel alle kartoflerne, porre, peberfrugt, hvidløg, tomat, timian, oregano i fadet. Pres resten af citronen over, hæld lidt olie over, 1 dl hvidvin og krydder med salt og peber. Vend det hele rundt engang. Sæt evt de pressede halve citroner ned i faddet.
- Læg sølvpapir over faddet og stil det i den varme ovn i 25-30 minutter.
- Tag faddet ud af ovnen og læg de to fileter over, hæld en ½ dl hvidvin over fiskene, pensel med lidt olie og krydder med salt og peber.
- Sæt faddet i ovnen igen, nu uden sølv papir, i 15-20 minutter.
Nemt, lækkert og sundt! |
Nåhja, og så "kom jeg til" at lege lidt med maden, da vi skulle vaske op. |
Vi smages ved, Lea
Uhm, lækker fisk. Ha ha, elsker også 'leg med mad' :-D
SvarSletMalou -Haha, ja det var så fristende da jeg så de to halve citroner ;) Man skal jo også have det sjovt i et køkken! :D
SvarSletFrosne Fisk, hmmm I min eksistere det ikke
SvarSletSorry
** Verden
Slet