Kan ikke rigtige huske hvor jeg fandt suppen sidste efterår, men opskriften har sat sig fast i mit hoved, for god er den altså!
Denne portion vil jeg tro giver mad til 4-6 personer.
du skal bruge:
- 500 g hakker oksekød
- 3 mellem store løg, hakket
- 3 fed hvidløg, hakket
- 1/3 habanero chili
- 2-3 gulerødder, hakket
- 2 røde peberfrugter, hakket
- 1 L grøntsags bouillon
- 250 ml madlavningsfløde
- 1 lille dåse tomatpuré
- 1 dåse hakke tomat
- 1 tsk paprika
- 1 tsk cayennepeber
- salt & peber
- 250 g suppehorn
Fremgangsmåde:
- brun kødet. Si evt fedt fra og stil kødet til side.
- svits alle grøntsagerne i en stor gryde. Tilføj alle krydderierne.
- tilføj bouillon, tomatpuré og hakket tomat og lad simmer til grøntsagerne er møre.
- sæt vand over i en gryde til suppehornene og kog dem efter anvisning på pakken.
- tilføj så madlavningsfløden til suppen og blend hele baduljen med en stavblender.
- bring suppen i kog og tilføj det brunede kød og suppehorn og server!
Vi fik suppen med feta på toppen. Det bliver så cremet og lækkert.
Velbekomme!
Vi smages ved, Lea.
Hej,
SvarSletEr lige stødt på din blog og her er jo spækfyldt med gode og lækre opskrifter. Suppen her lyder skøn.
Hej fra Jane
Hej Jane :)
SvarSletTak for de søde ord.
Suppen her er helt klar værd at huske til en kold dag :)