Middagen i dag stod på asiatiske fiskefrikadeller med grøntsager vendt i kokosmælk og med ris til.
Det var dejlig nemt og virkelig lækkert!
Du skal bruge:
Fiskedellerne
1 pakke fiskefars (jeg brugte Pernilles, for det er min personlige favorit)
1½ bundt forårsløg, fint hakket
1 chili, fint hakket (i denne ret brugte jeg en meget lille habanero som gav det perfekte kick)
½ lime
Grøntsagerne i kokos
1 pose frossen grøntsager (brugte den der hedder orientalsk, men alt kan bruges og også friske)
En lille skive frisk ingefær, som blev fint hakket
½ lime
1 stor dåse kokosmælk light
1 lille tomatpure
Salt & peber
Krydderier efter smag (jeg brugte karry, garam masala og stødt kommen)
Ingredienserne, dog glemte jeg limen i billedet. |
- Bland fiskefarsen med de finthakket forårsløg, finthakket chili og limesaft.
- Steg dem på pande ved mellem varme, i en smule fedtstof, til de er godt gyldne på begge sider.
- Brun krydderierne af i lidt fedtstof og tilføj finthakket ingefær og de frosne grøntsager.
- Når grøntsagerne er ved at være gennemstegt, hæld så kokosmælk, tomatpure og lime over og rør godt rundt.
- Smag til med salt og peber.
- Når sovsen er kogt op, server så hele baduljen med ris til.
Den færdige ret. |
Er virkelig imponeret over, hvor lækre frosne grøntsager kan være.
Håber i kan lide den, min mave og smagsløg er ihvertfald vældig tilfreds!
Velbekom
Vi smages ved, Lea
Ingen kommentarer:
Send en kommentar