[b:include data='blog' name='all-head-content'/> Smagssag: Pasta med rå tun og rucola

torsdag den 30. juni 2011

Pasta med rå tun og rucola

Jeg er supermeget bagud med at blogge, så idag kommer der lige en ordentlig omgang indlæg.

For noget tid siden efterhånden, lavede jeg en super lækker pastaret fra Mad! Magasin (nr. 5 2011). 
Jeg er vil med tun i sushi, så tænkte at denne pastaret også måtte være god og det var den! Som bonus var den vildt nem at lave og endnu nemmere at få til at se vildt indbydende ud.

Til to skal du bruge:

150 g rå tun (jeg tjekker altid ved fiskehandleren om tunen har været frosset i 24 timer)
1 lille rød chili, finthakket
1 fed hvidløg, fint hakket
50 g rucola
1 dl friskrevet parmesanost
250 g frisk pasta
2 spsk olivenolie
1 lime, friskpresset
salt & peber

Fremgangsmåde:

  • Læg tunen i fryseren en time før servering, det gør at den er lettere at skære. Tag den ud og skær den i tynde skiver.
  • Bland chili, hvidløg og rucola.
  • Kog pastaen som anvist på pakken og lad den dryppe af.
  • Ved pastaen med olien, chili, hvidløg, rucola, salt og peber.
  • Anret på tallerken og læg tunen oven på og drys med parmesanen.



Velbekomme!

Vi smages ved, Lea

Ingen kommentarer:

Send en kommentar