[b:include data='blog' name='all-head-content'/> Smagssag: Lomo

mandag den 11. juli 2011

Lomo

Jeg vil gerne dele en opskrift med jer, som McDreamy har introduceret for mig, en opskrift han har lært af sin søde mor, der er fra Peru.

Denne ret, lomo, er helt fantastisk! Den smager virkelig af noget, er nem at lave og kræver relativt få ingredienser.

Du skal bruge: 


Kødet:
300 g oksekød i strimler
1 lille løg, skåret i halve løgringe
1 fed hvidløg, finthakket
½ lille chili, finthakket
Olie til stegning
Salt & peber

Risene;
Ris til to
Et lille stykke chili, finthakket
1 fed hvidløg, finthakket
2 tsk olie
1 tsk salt

Tomatsalat:
200 g snacktomater, halveret
1 lille rødløg, hakket
1 lime, presset
3 spsk olie
1 hel chili, finthakket



Fremgangsmåde:

  • Tomatsalaten: Bland hele baduljen og stil det i køleskabet, så det kan trække. 
  • Risene: Skyld risene godt og hæld dem i en gryde med vand. Varm en pande op, tilføj olie, chili og hvidløg, når det er svitset, hæld det i risene sammen med salt og kog efter anvisning på pakken. 
  • Kødet: Tag panden fra før, varm den op og tilføj olie, chili, hvidløg, kød og salt og peber. Når kødet er brunet på begge sider, tilføj da løg og lad simre til kødet er gennemstegt. 
  • Server de tre ting sammen, og vupti, lækker mad!


Velbekomme!

Vi smages ved, Lea.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar